NICK'S MISS MAY

Het muzikale combo voor een geslaagd evenement

U gaat een evenement organiseren. Dat kan zijn: een receptie een bedrijfsborrel een bruiloftsfeest of een feest ter gelegenheid van een ander heugelijk feit. U wilt daarbij muziek inhuren die sfeer verhogend werkt en uitstekend past bij de gelegenheid. Nick's Miss May is het orkest wat u dan zoekt.

 

Het combo schakelt soepel van  achtergrondmuziek naar swingende dansmuziek met herkenbare jazzy en pop melodieën. Vooral de muziek van de vorige muzikale gouden eeuw komt aan bod.

 

U kunt het combo desgewenst naar uw eigen smaak samenstellen. Als basis is daar de piano (solo). Daarnaast, veel gevraagd, het piano duo met bas erbij.

 

Verder uit te breiden als trio met desgewenst gitaar of drums of als kwartet met beide. Voor de grotere feesten is wellicht zang of saxofoon/trompet erbij een optie. De beschikking over een uitgebreid netwerk van goede Nederlandse musici is een garantie voor een hoogstaand muzikaal niveau.

 

Zoals de naam van het Combo al doet vermoeden zal uw keuze de juiste zijn.

 

Het Combo heeft de voorkeur voor een goed gestemde akoestische piano maar als deze niet aanwezig is, is dat geen probleem. Er is de beschikking over een zeer goede elektrische piano.

 

 

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen op de laatste menu pagina

Hieronder kunt u luisteren naar wat muziek voorbeelden: